Echte mensen
 
Hoewel we de kerstdiners en oliebollen nog maar net achter de kiezen hebben, is het ineens alweer eind januari. Op de redactie van Qumedia voelen de feestdagen alweer lang geleden, ondergedompeld als we alweer zijn in de nieuwste ontwikkelingen, nieuwtjes en noviteiten uit de keukenbranche. Hoewel de economie momenteel niet z’n beste tijd beleeft, horen we - naast geluiden over forse omzetdalingen - gelukkig ook regelmatig opbeurende berichten. “We kennen de verhalen, maar bij ons gaat het nog steeds hartstikke goed.” “We hebben ons beste jaar ooit achter de rug en het loopt nog steeds top.” Dat soort geluiden. Wat dit jaar ons gaat brengen, en of de cijfers over 2024 gaan mee- of tegenvallen, we zullen het vanzelf gaan ervaren. Wij zijn in elk geval weer vol enthousiasme en energie aan de slag gegaan om voor onze lezers ook dit jaar weer acht mooie keukenmagazines van de drukpers te laten rollen. Met in deze eerste uitgave onder meer twee interviews met ondernemers die het soms net even anders doen dan anderen. Martin en Kenny van der Sluis bijvoorbeeld, bij wie innovatie in het DNA meegebakken is. En Leendert Oomen, die recent de eerste vestiging van Interkeukens opende, met een ‘net even anders’ concept. Lees en laat je inspireren. En voor wie zelf een mooi verhaal heeft - een jubileum, anekdotes, een koerswijziging of wat dan ook - en dat graag met de rest van de keukenbranche wil delen: pak de telefoon en bel me. Of stuur me een mail. Ook als je denkt: ‘maar zo spannend is dit misschien niet...’ Immers, vakblad KIM• is er voor het brengen van nieuwtjes, noviteiten, feiten en cijfers, maar zou niks zijn zonder de ‘verhalen van echte mensen’.
 
 
◀ Terug Delen
 
KIM• Keuken & -Interieur Magazine | 2024 - februari | Pagina(s) 6
Gerelateerde bedrijven
Vertaal via Google