Hettich: trends in outdoor cooking
 
Hettich zet, naar aanleiding van de beurs spoga+gafa, de trends op gebied van buitenkeukens op een rijtje.
1. ‘Social gardens’ is de naam van de opkomende stadstuinen die plaatsen zijn voor sociale ontmoetingen en uitwisseling en die tevens fungeren als uitbreiding van de woon- en werkruimte. Het middelpunt daarvan zijn buitenkeukens.
2. Buitenkeukens met donkere tot zwarte oppervlakken, glad of met structuur. “Zwart is en blijft de favoriet onder keukenontwerpers. De combinatie met hoogwaardige barbecue-technologie en accessoires van rvs of verchroomde details ziet er bijzonder stijlvol en professioneel uit. Het elegante donkere design wordt ook aan de binnenkant voortgezet.”
3. Voor alle materialen geldt één voorwaarde: weerbestendigheid. Beton is een robuust materiaal dat weinig last heeft van vorst, hitte en UV-straling. Echt hout zorgt kenmerken zich door hun warmte en gezelligheid. En daarbij horen schuifladen met houten fronten die gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden met weerbestendige rvs scharnieren.
4. Meubeltrends spelen een belangrijke rol. “Oppervlakken in bedrieglijk echte en hoogwaardige marmerdecors horen hier net zo bij als rustieke roestlooks in industrial chic. Glaskeramiek van gerecyclede flessen is extravagant en duurzaam. En ook emailoppervlakken worden op een meer hippe en creatieve manier gebruikt.”
5. Passend bij de buitenkeuken groeit het assortiment losstaande opbergmeubels, waardoor buiten koken en genieten mooier en comfortabeler wordt.
 
 
◀ Terug Delen
 
KIM• Keuken & -Interieur Magazine | 2023 - augustus | Pagina(s) 8
Categorie: Buitenkeukens
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties
Vertaal via Google