Boretti opent het barbecue-seizoen
 
Op 8 april jl. opende Boretti het barbecue-seizoen met een knallend evenement in Capital C te Amsterdam. De genodigden van het evenement konden genieten van de Italiaanse keuken, bereid op de stijlvolle Boretti barbecues, met bijpassende vino. Diverse nieuwe barbecues werden aan de aanwezigen gepresenteerd. Van een iconisch ontworpen keramische BBQ (kamado) in Italiaanse stijl, de Boretti Ceramica, tot ‘de cre?me de la cre?me van de gasbarbecues en buitenkeukens’, de Boretti Imperatore serie. Ook werden enkele oude bekenden hernieuwd: de Boretti Barilo en de Boretti Fratello hebben diverse productverbeteringen ondergaan; waaronder verbeterde luchtcirculatie voor temperatuur controle en een vernieuwde coating om nog beter tegen de weersinvloeden te kunnen.
Het barbecuee?n in Nederland is sterk in ontwikkeling. “Waar barbecuee?n in het verleden ging om grote stukken vlees, is de Italiaanse stijl en verfijning ook steeds meer op de BBQ en in de buitenkeuken terug te vinden”, aldus Matthijs Wilhelmus, head of Marketing van Boretti. “Niet alleen het vlees wordt verfijnder, ook wordt het koken op de BBQ steeds meer een volledige maaltijd -van flammku?chen en pizza tot groenteschotels en desserts-, de buitenkok vindt steeds meer creativiteit.”
 
 
◀ Terug Delen
 
KIM• Keuken & -Interieur Magazine | 2022 - mei | Pagina(s) 6
Categorie: Buitenkeukens
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties
Vertaal via Google