Via deze pagina kunt u zoeken in ons gehele redactionele archief (meer dan 20.000 artikelen!).

Onlangs heeft de redactie alle artikelen in haar archief opnieuw geindexeerd. U kunt nu hieronder kiezen tussen een trefwoord zoekopdracht (in het linkervakje), via onze classificatie (kies een zoekterm in het rechtervakje) of beide.

Er bestaat vooralsnog de mogelijkheid, dat u werkaantekeningen of anderszins incomplete records aantreft. Geleidelijk zullen deze imperfecties uit het archief verdwijnen. De teksten in onze gedrukte uitgaven gelden als 'officile publicatie'.

Standaard zoeken
Klik op uitgebreid zoeken om een specifieke zoek opdracht uit te voeren.
 
Uitgebreid zoeken
 
Zoeken op trefwoord(en)
 

Gevonden in Karwei Management 
 
| 1 |
 
Gevonden in onze andere uitgaven 
 
KEUKEN- & INTERIEUR MAGAZINE NOVEMBER:
Kookapparatuur en IFA Berlijn
Op 10 november verschijnt de november-editie van vakblad (KIM•) <b>Keuken- & Interieur Magazine</b>. In deze uitgave het thema <b>Kookapparatuur en IFA Berlijn</b>.
Lees verder ...
 
   Thomas van Halsema:
“De ILVE familie is met recht een warm bad”
Het was de eerste keer dat Thomas van Halsema, samen met collega Danny Dubbeldam, acte de présence gaf op de Eurocucina in Milaan. Van de eerste tot de laatste dag was het team aanwezig op de fraaie ILVE stand, waar ILVE Nederland voor het eerst uitgebreid werd gepresenteerd ‘aan de wereld’. Moe maar voldaan, zo kwam hij terug uit Italië, na een zeer succesvolle week Salone del Mobile.
Lees verder ...
 
 
   Combinatie drie kookmethodes
SMEG presenteert Galileo
Galileo, het is niet langer enkel de naam van de beroemde Italiaans natuur- en sterrenkundige, maar sinds kort ook die van de nieuwe generatie ovens van SMEG. “Met meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van huishoudelijke apparaten, kijkt SMEG naar de toekomst en blijft ze investeren in technologie, door een revolutionair nieuw project te ontwikkelen voor haar assortiment ovens.”
Lees verder ...
 
 
   Primeur op EuroCucina
Mistral van STEEL
STEEL presenteerde op EuroCucina trots een “wereldprimeur”. “Drie revolutonaire producten in één; wij noemen dit de Mistral. De STEEL Mistral is het eerste fornuis ter wereld, waarin een oven, inductiekookplaat en kookveldafzuiging gecombineerd wordt.”
Lees verder ...
 
 
   Christian Borsboom, Steel Benelux:
“Een kwart van de totale omzet van Steel komt uit Nederland”
Afgelopen maart was het maar liefst honderd jaar geleden dat in de regio Emilio Romana in het Noorden van Italië, Angelo Po als staalbewerker zijn eerste houtgestookte fornuis maakte en daarmee de basis legde voor het familiebedrijf dat inmiddels al een eeuw lang fornuizen produceert, met name geavanceerde modellen voor de horeca. De eigen fabriek van de familie Po, waar anno 2022 zo’n 48 mensen werkzaam zijn, staat in Carpi en wordt tegenwoordig vergezeld door de derde generatie Po. Het was Angelo’s kleinzoon Auro die in 1999, voortbordurend op het succes van zijn opa, STEEL in het leven riep, met als insteek fornuizen te maken op basis van de professionele kennis en ervaring van het familiebedrijf, maar dan met het design en de wensen van de consument van nu. Niet alleen kwalitatief goed, maar ook nog eens echt mooi en bedoeld voor huishoudelijk gebruik.
Lees verder ...
 
 
   Falmec noviteiten tijdens Salone del Mobile
Falmec was aanwezig tijdens de Salone del Mobile in Milaan, waar onder meer het Nederlandse team bezoekers een groot aantal nieuwe innovaties en designs liet zien.
Lees verder ...
 
 
   Nieuwste ILVE inductie collectie in Milaan
ILVE lanceert haar nieuwste inductie collectie op de Eurocucina 2022 in Milaan. “In juni is het dan eindelijk zo ver, de Eurocucina is weer terug”, kijkt ILVE Nederland alvast vooruit. “Deze edi...
Lees verder ...
 
 
KEUKEN- & INTERIEUR MAGAZINE JULI:
Koelkasten en Vaatwassers
Op 7 juli verschijnt de juli-editie van vakblad (KIM•) <b>Keuken- & Interieur Magazine</b>. In deze uitgave het thema <b>Koelkasten en Vaatwassers </b>.
Lees verder ...
 
   ILVE Nederland lanceert nieuwe website
ILVE Nederland lanceert zijn nieuwe website, met 3D configurator & augmented reality. ÒMet de lancering van onze nieuwe website zetten we een grote stap. We zijn nu vier jaar op de Nederlandse markt actief met het grootste aanbod aan fornuizen voor het midden en hoog segment. Nu de nieuwe website live staat kunnen we de groei van de afgelopen jaren nog meer kracht bij zettenÓ, aldus marketing & sales manager Thomas van Halsema.
Lees verder ...
 
 
   Elementi di Cucina innoveert:
“Eerste inductiefornuis met kookveldafzuiging”
Onder de naam Elementi di Cucina zijn Han en Marc ter Braak gestart met het ontwikkelen van fornuizen ‘nieuwe stijl’. “Uit onafhankelijk marktonderzoek dat wij hebben laten doen, bleek dat veel mensen graag een fornuis in hun keuken willen, maar dan wel eentje van deze tijd. Daar springen wij met Elementi di Cucina op in.”
Lees verder ...
 
 
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
Uw mening
U heeft al eerder aan de huidige stemming(en) deelgenomen.
 
Klik hieronder om de resultaten van de laatst gehouden stemmingen te bekijken