Via deze pagina kunt u zoeken in ons gehele redactionele archief (meer dan 20.000 artikelen!).

Onlangs heeft de redactie alle artikelen in haar archief opnieuw geindexeerd. U kunt nu hieronder kiezen tussen een trefwoord zoekopdracht (in het linkervakje), via onze classificatie (kies een zoekterm in het rechtervakje) of beide.

Er bestaat vooralsnog de mogelijkheid, dat u werkaantekeningen of anderszins incomplete records aantreft. Geleidelijk zullen deze imperfecties uit het archief verdwijnen. De teksten in onze gedrukte uitgaven gelden als 'officile publicatie'.

Standaard zoeken
Klik op uitgebreid zoeken om een specifieke zoek opdracht uit te voeren.
 
Uitgebreid zoeken
 
Zoeken op trefwoord(en)
 

 
 
Naast design veel aandacht voor technische features
Nieuwe kooktechnieken, gebruiksgemak en energiebesparing
Nieuwe kooktechnieken, maar ook gebruiksgemak, veiligheid en energiebesparing komen bij keukenapparatuur steeds meer op de voorgrond. Jarenlang ging de aandacht bij de keuze voor kookapparatuur, koel-vriescombinaties en schouwkappen vooral uit naar fraai design. Die trend is aan het veranderen in de richting van de technische ontwikkelingen.
Lees verder ...
 
Werkblad, kraan en spoelbak
Een volwassen spoelcentrum
Allerlei belangrijke aspecten van een keuken, zoals ergonomie, water- en energiebesparing en hygiëne komen samen in het werkblad, met spoelbak en keukenkraan. We kunnen tegenwoordig spreken van een volwassen spoelcentrum. De keuze daarvan moet dan ook doelbewust plaatsvinden.
Lees verder ...
 
Let op de ergonomie
Optimale indeling en werkhoogte
Bij de planning van een keuken moet de juiste indeling van de gewenste keuken en de ergonomie daarbinnen vooral niet vergeten worden. Een optimale looprichting voorkomt immers onnodig lopen; en een juiste indeling en werkhoogte kan onnodig bukken, strekken en tillen voorkomen.
Lees verder ...
 
Een ruim scala aan materialen, kleuren en indelingen
Een keuken met een persoonlijke sfeer en stijl
De juiste sfeer en stijl van een keuken is heel persoonlijk. En tegelijkertijd gaat het om een ruimte, die veelal dagelijks intensief gebruikt wordt. De keuze voor een keuken gaat dan ook niet zonder een goede planning en zonder goede adviezen van een keukenspeciaalzaak.
Lees verder ...
 
Spoelunits van Reginox
De 10 mm radius, zowel verticaal als horizontaal, geeft de Texas spoelunit een strak en stoer uiterlijk. Dit geeft de perfecte combinatie weer tussen stijl, functionaliteit en design. Stijl en gebrui...
Lees verder ...
 
QuliMax combi-stoomoven
Inspelend op de trend van lekker, makkelijk en gezond koken, introduceerde ATAG de QuliMax, een multifunctionele combi-stoomoven. Met deze ‘krachtige allrounder‘ kunnen kookliefhebbers stomen, (br...
Lees verder ...
 
Keuken & Badkamer Studio 2010 - 2e editie Sterrenkok Mario Ridder Koken is een stukje romantiek Keukenstijlen Juiste sfeer van een keuken Wellness Massagebad of weldadige douche i29 interior archi...
Lees verder ...
 
8 Sterrenkok Mario Ridder "Koken is een stukje romantiek” In de lijst van Beste restaurants van Nederland staat De Zwethheul in Schipluiden in de top 10. Het restaurant kan dan ook trots zijn op ha...
Lees verder ...
 
Het centrum van het sociale leven in huis
De juiste sfeer en stijl van een keuken
De keuken is meer dan een werkplek in de woning die is voorzien van voorraadkasten en apparatuur. Het is voor veel mensen het centrum van het sociale leven in huis, waar je een gevoel krijgt van 'thuis komen'. En daarbij mogen de keuken en de woonkamer zelfs volledig in elkaar over gaan tot een ruime 'living'.
Lees verder ...
 
Keukenboilers, kokend en gekoeld water
Werkblad en spoelbak worden een spoelcentrum
De keuze van een werkblad moet doelbewust plaatsvinden. Want allerlei belangrijke aspecten, zoals ergonomie, water- en energiebesparing en hygiëne komen hier samen. En wat de spoelbak betreft kunnen we tegenwoordig spreken van een volwassen spoelcentrum.
Lees verder ...
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende
 
Gevonden in onze andere uitgaven 
 
Te koop aangeboden: Keukenspeciaalzaak
Een keukenspeciaalzaak, die 15 jaar bestaat, met een goede reputatie. Gelegen op een industrieterrein in Nijmegen. • Overname van inventaris, 16 showroomkeukens, website, klantenbestand en orderpor...
Lees verder ...
 
Conclusies van KIM BrancheBarometer Structuuronderzoek
Consumentenvertrouwen heeft veel invloed op keukenverkoop
In april 2009 verscheen het eerste KIM BrancheBarometer Structuuronderzoek, een rapportage op basis van de gegevens die de KIM-panelleden -dat zijn inmiddels meer dan honderd keukendetaillisten- maandelijks verschaffen. De BrancheBarometer toont al vanaf 2006 elke maand de actuele stand van zaken in de verschillende wonenbranches. Al die jaren is het materiaal verzameld en recentelijk in een kort en bondige rapportage samengevat. In deze KIM Keuken Adresgids presenteren we hieruit enkele interessante gegevens.
Lees verder ...
 
Het veelkleurige Nederlandse keukenlandschap
Naast tal van zelfstandige ondernemers met één, twee of drie kleine of grote keukenzaken, wordt het Nederlandse keukenlandschap vooral gekenmerkt door twee grote invloedssferen. In de eerste plaats de inkooporganisaties en in de tweede plaats De Mandemakers Groep. En vervolgens zijn er natuurlijk ook nog enkele 'vreemde eenden in de bijt', zoals de keukenafdelingen van IKEA en van de bouwmarkten.
Lees verder ...
 
| 1 |