Via deze pagina kunt u zoeken in ons gehele redactionele archief (meer dan 20.000 artikelen!).

Onlangs heeft de redactie alle artikelen in haar archief opnieuw geindexeerd. U kunt nu hieronder kiezen tussen een trefwoord zoekopdracht (in het linkervakje), via onze classificatie (kies een zoekterm in het rechtervakje) of beide.

Er bestaat vooralsnog de mogelijkheid, dat u werkaantekeningen of anderszins incomplete records aantreft. Geleidelijk zullen deze imperfecties uit het archief verdwijnen. De teksten in onze gedrukte uitgaven gelden als 'officile publicatie'.

Standaard zoeken
Klik op uitgebreid zoeken om een specifieke zoek opdracht uit te voeren.
 
Uitgebreid zoeken
 
Zoeken op trefwoord(en)
Categorie
 

 
 
Gevonden in Klus Pro 
 
| 1 | 2 | 3 |
 
 
Gevonden in onze andere uitgaven 
 
   MHK Congres 2021
“Het beste jaar ooit voor onze ondernemers”
Op maandag 8 november vond in Rotterdam het MHK congres plaats; een middag en avond met boeiende sprekers, zowel uit de eigen organisatie als daarbuiten, en de uitreiking van de eerste Nederlandse variant van ‘de Gouden Driehoek’ voor de mooiste keuken en badkamer van het jaar. Maar bovenal ook was er gelegenheid voor ontmoetingen en gesprekken met elkaar; collega-ondernemers en leveranciers.
Lees verder ...
 
 
   Corine Duchenne, Algemeen Directeur Praxis:
“Een jaar in het teken van ons nieuw phygital concept”
“Als ik terugblik op 2021, kijk ik terug op een mooi jaar. Een jaar dat vooral in het teken stond van ons nieuw gelanceerde phygital concept. In dit concept sluit de fysieke winkel beter aan op de online kanalen van Praxis, bijvoorbeeld door het gebruik van QR-codes en configuratoren. Hierdoor versterken de winkel en online elkaar en wordt een optimale klantbeleving gecreëerd”, vertelt Corine Duchenne, algemeen directeur Praxis.
Lees verder ...
 
 
   Profielen van keukenketens (4):
Brugman-klanten gaan voor veilig
KIM• maakt in een serie analyses profielschetsen van de belangrijkste keukenverkopers in ons land. Deze zijn gebaseerd op basis van de jaarlijkse onderzoeken van Qudata. In deze artikelen vergelijken we een retailer met het gemiddelde van alle retailers. Eerder namen we Ikea, Superkeukens en Keukenconcurrent onder de loep; in deze editie kijken we naar weer een DMG-formule: Brugman.
Lees verder ...
 
 
   Eddy Hillebrand, Ambiance Goes:
“Samenwerken is altijd beter”
Eddy Hillebrand is, net als iedereen in de branche, druk. Met zijn Ambiance-vestiging in het Zeeuwse Goes natuurlijk, maar daarnaast is hij ook actief in het bestuur van Romazo en in dat van de Ambiance organisatie. Zonvak Magazine bracht een bezoek aan Zeeland en sprak met de ondernemer over zijn bedrijf, de branche, over doorgaan en vooruit kijken in drukke tijden, en oké, ook nog even over corona.
Lees verder ...
 
 
   Alle reden voor een feestje
“Het belangrijkste is dat je een duidelijk gezicht laat zien”
Het vieren van de vijftigste verjaardag werd even uitgesteld, zodat ook de nog om te bouwen Multimates onderdeel van het feestje konden zijn. Toen kwam corona. En nu bestaat doe-het-zelf-formule Hubo ineens alweer bijna 55 jaar. Ook geen gek moment voor een jubileumviering. Dat is volgend jaar dan ook de bedoeling. Maar onverwacht viel er deze maand al een dubbel voorschotje te nemen op de feestvreugde.
Lees verder ...
 
 
   Profielen van keukenketens (3)
Klant Keukenconcurrent vaker traditioneel gezin
KIM• maakt in een serie analyses profielschetsen van de belangrijkste keukenverkopers in ons land. Deze zijn gebaseerd op basis van de jaarlijkse onderzoeken die Qudata naar onder andere deze markt doet. In deze artikelen vergelijken we een retailer met het gemiddelde van alle retailers. Eerder namen we Ikea en Superkeukens onder de loep; in deze editie kijken we naar de DMG-formule Keukenconcurrent.
Lees verder ...
 
 
   Sanitair- en keukenspecialist Adrie Hoefnagel:
“Wij onderscheiden ons met totaalplaatje en persoonlijk contact”
Hoefnagel Tegels Keuken & Sanitair is een echt familiebedrijf. Niet alleen letterlijk, maar ook gevoelsmatig. “Het wij-gevoel is hier sterk. Daardoor doen mensen makkelijk een stapje meer”, vertelt Adrie Hoefnagel, samen met zijn broer William eigenaar van het keuken- en sanitairbedrijf in Sprang Capelle dat al sinds 1969 bestaat. Sinds (bijna) tien jaar is Hoefnagel aangesloten bij de formule Baden+. STS zocht de ondernemer op en sprak met hem en Baden+ eigenaar Saskia Euwe over het familiebedrijf en de kracht van samenwerking.
Lees verder ...
 
 
   Profielen van keukenketens (2)
Niet alleen Jan Modaal koopt bij Superkeukens
De komende maanden gaat KIM• in een serie analyses profielschetsen maken van de belangrijkste keukenverkopers in ons land. Deze zijn gebaseerd op basis van de jaarlijkse onderzoeken die Qudata naar onder andere deze markt doet. In elk van deze artikelen vergelijken we een retailer met het gemiddelde van alle retailers. Op deze manier worden de karaktereigenschappen van onze collega’s duidelijk. In deze editie: Superkeukens.
Lees verder ...
 
 
   Bomen doneren voor het Hubo bos
Om bij te dragen aan het wereldwijd behoud van bossen investeert Hubo in de vergroening van natuurgebied Het Groene Woud in Boxtel en het tropisch regenwoud Turrubares Region in Costa Rica. Dat doet Hubo met de campagne ‘Hubo bos’, waarbij minimaal 2500 bomen de grond in gaan.
Lees verder ...
 
 
Gerben Hofland is de vestigingsmanager voor de nog te openen nieuwe vestiging van HORNBACH in Apeldoorn. De 40-jarige Hofland verdiende zijn sporen als bedrijfsleider en plaatsvervangend vestigingsman...
Lees verder ...
 
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
Deze pagina printen
Vertaal via Google
Uw mening
Met hoeveel procent verschilt uw omzet dit jaar van vorig jaar?