Via deze pagina kunt u zoeken in ons gehele redactionele archief (meer dan 20.000 artikelen!).

Onlangs heeft de redactie alle artikelen in haar archief opnieuw geindexeerd. U kunt nu hieronder kiezen tussen een trefwoord zoekopdracht (in het linkervakje), via onze classificatie (kies een zoekterm in het rechtervakje) of beide.

Er bestaat vooralsnog de mogelijkheid, dat u werkaantekeningen of anderszins incomplete records aantreft. Geleidelijk zullen deze imperfecties uit het archief verdwijnen. De teksten in onze gedrukte uitgaven gelden als 'officile publicatie'.

Standaard zoeken
Klik op uitgebreid zoeken om een specifieke zoek opdracht uit te voeren.
 
Uitgebreid zoeken
 
Zoeken op trefwoord(en)
 

Gevonden in KIM 
 
KEUKEN- & INTERIEUR MAGAZINE NOVEMBER:
Kookapparatuur + Keukenaccessoires (KHA), IFA Berlijn 23-26 aug (content)
Op 16 november verschijnt de november-editie van vakblad (KIM•) <b>Keuken- & Interieur Magazine</b>. In deze uitgave het thema <b>Kookapparatuur + Keukenaccessoires (KHA), IFA Berlijn 23-26 aug (content)</b>.
Lees verder ...
 
   Sander van ’t Hoen, CEO PITT cooking
Design, functionaliteit en kwaliteit in de keuken
Vijftien jaar geleden richtten Maikel Bink en Paul van de Kooij PITT cooking op, met als grootste inspiratiebron de beperkingen van de traditionele kookplaat. Inmiddels is het bedrijf in design gasbranders uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd verkrijgbaar is én vastberaden is om de rest van de wereld te veroveren.
Lees verder ...
 
 
KEUKEN- & INTERIEUR MAGAZINE NOVEMBER:
Kookapparatuur en IFA Berlijn
Op 10 november verschijnt de november-editie van vakblad (KIM•) <b>Keuken- & Interieur Magazine</b>. In deze uitgave het thema <b>Kookapparatuur en IFA Berlijn</b>.
Lees verder ...
 
   KEUKEN- & INTERIEUR MAGAZINE NOVEMBER:
Kookapparatuur
Op 12 november verschijnt de november-editie van vakblad (KIM•) <b>Keuken- & Interieur Magazine</b>. In deze uitgave het thema <b>Kookapparatuur</b>.
Lees verder ...
 
 
   Energiebesparend Ecostoof
Ondernemers en ingenieurs Caro Niestijl en Iris van de Graaf bedachten de Ecostoof en bijbehorend receptuur, omdat ze een duurzame en makkelijke manier van koken wilden ontwikkelen. De Ecostoof is geb...
Lees verder ...
 
 
Nieuw design bij AEG ovens
Tijdens haar huisshow in Alphen aan den Rijn presenteerde AEG onder meer het nieuwe design van de ovens uit haar Mastery Range. Bij de Frame Line wordt het glas in een zwarte tint voorzien van een rvs...
Lees verder ...
 
Omzetgroei van 4 procent bij V&B
Villeroy & Boch kan terugkijken op een goede eerste helft van 2015. De netto-omzet nam ten opzichte van een jaar eerder toe met 4 procent tot 386,9 miljoen euro. De groei binnen Duitsland bedroeg 2,1 ...
Lees verder ...
 
Groei BK Cookware
BK Cookware, onderdeel van Royal Delft Groep, groeide vorig jaar ‘tegen de verdrukking in’. Manager Henk Schouten: “Ondanks druk op de marges als gevolg van de crisis, steeg de nettowinst van Ro...
Lees verder ...
 
Pannen en bestek bij bol.com
Bol.com levert sinds 5 juni meer dan 12.000 artikelen in het segment koken & tafelen. Het assortiment omvat onder meer serviezen, bestek, glaswerk, pannen en tafellakens, maar ook alle denkbare huisho...
Lees verder ...
 
Sergio Herman & Demeyere
Topkok Sergio Herman en pannenproducent Demeyere slaan de handen ineen. “De professionele samenwerking lag voor de hand, gezien het feit dat de bekende chef van driesterren-restaurant Oud Sluis al j...
Lees verder ...
 
| 1 | 2 | 3 | Volgende
 
Gevonden in onze andere uitgaven 
 
Nieuw design bij AEG ovens
Tijdens haar huisshow in Alphen aan den Rijn presenteerde AEG onder meer het nieuwe design van de ovens uit haar Mastery Range. Bij de Frame Line wordt het glas in een zwarte tint voorzien van een rvs...
Lees verder ...
 
Robuuste barbecue
De Rover 570 is een stoere en robuuste barbecue, uitgevoerd in zwart, onderscheidend van design en met een grilloppervlakte van 54 cm. Door het compacte onderstel is hij passend op iedere plek in de t...
Lees verder ...
 
Tv-kok Ramon Beuk over duurzaamheid en eerlijk koken
'Inductie is één van de mooiste innovaties op keukengebied'
Zijn boek 'Wat van fair komt…' werd vorig jaar door het publiek uitgeroepen tot het beste kookboek van het jaar. Ramon Beuk speelt met het boek helemaal in op de trend van duurzaamheid en eerlijk koken. Wij legden de tv-kok een aantal dilemma's voor: gas of inductie? En wel of geen hoge druk steamer?
Lees verder ...
 
| 1 |
Uw mening
U heeft al eerder aan de huidige stemming(en) deelgenomen.
 
Klik hieronder om de resultaten van de laatst gehouden stemmingen te bekijken