Trends 2025 en biobased keuken
 
Keller met Jetstone op Gut Böckel
Ook dit jaar richten Keller en Jetstone het Haferhaus op landgoed Gut Böckel weer in als inspirerende keukenshowroom. Voor komend seizoen selecteerden zij weer prachtige kleuren en materialen die getoond worden in een serie verrassende keukenontwerpen, in uiteenlopende stijlen.
 
Keller speelt snel in op de laatste microtrends met de kleuren en decoren in de Comfort en Trend Collection. Hier zien we onder meer ribbels, rustige houtdecoren en een luxe kaderfront, waarmee diverse stijlen kunnen worden gecreëerd. De Master Collection is gericht op trends en stijlen die wat langer aanhouden en wisselt daarom elke drie tot vijf jaar. Komend seizoen is het weer het moment om deze collectie te actualiseren. De koele grijstinten maken plaats voor meer warme grijstonen en aardse tinten. Verkrijgbaar in zeven afwerkingen.

Na de succesvolle introductie van het nieuwe glaskastenprogramma twee jaar geleden, voegt Keller dit jaar een glasdeur in rookglas met bronzen omlijsting toe. Een veelzijdige deur, die kan worden gecombineerd met een nieuwe bijpassende greeplijst. Verder introduceert Keller de biobased keuken enduura®. Deze bio-based keuken wordt gemaakt zonder primaire grondstoffen, maar met reststromen uit de landbouw en industrie en maakt dus veel minder gebruik van fossiele brandstoffen. Zo is enduura niet alleen volledig te recyclen, maar ook volledig vrij van vluchtige organische stoffen voor een gezonder binnenmilieu.

Hapje en drankje op zondagavond
En voor wie aan het eind van de zondag op Gut Böckel nog energie heeft: na het succes van vorige edities is er ook dit jaar weer een avondopenstelling op zondag voor de dealers uit de Benelux. Gasten kunnen onder het genot van een hapje en drankje bijpraten of kennismaken met de teams van beide merken. Er is tot 21.00 uur gelegenheid om te netwerken en de noviteiten te bekijken.
 
 
 
Keuken & -Interieur Magazine | 2024 - september | Pagina(s) 46
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties
Deze pagina printen
Maak een PDF bestand van dit artikel