SMEG presenteert Galileo
 
Combinatie drie kookmethodes
Galileo, het is niet langer enkel de naam van de beroemde Italiaans natuur- en sterrenkundige, maar sinds kort ook die van de nieuwe generatie ovens van SMEG. “Met meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van huishoudelijke apparaten, kijkt SMEG naar de toekomst en blijft ze investeren in technologie, door een revolutionair nieuw project te ontwikkelen voor haar assortiment ovens.”
 
“Een nieuwe oventechnologie dankzij professionele algoritmen, verkrijgbaar in vijf ovencategorieën die tot drie kooktypes combineren”, aldus het bedrijf tijdens de presentatie van hun noviteit in het Planetarium in Artis.

De naam is niet zomaar gekozen, envenals de locatie voor de bijzondere presentatie. “Galileo Galilei is een van de meest prominente Italiaanse wetenschappers. Hij wordt algemeen beschouwd als de ‘vader van de moderne wetenschap’, voorstander van heliocentrisme en copernicanisme (de aarde draait om de zon). Zijn revolutionaire ideeën en nieuwe manier van kijken naar de sterren sluiten perfect aan bij het inzicht en concept van de nieuwe technologie die SMEG heeft ontwikkeld. Een technologische revolutie, geïnspireerd door Italiaanse techniek, design en cultuur. Deze concepten vormden de inspiratie voor de naam van onze nieuwe technologie, die een eerbetoon is aan Galileo Galilei. Het logo, dat bestaat uit drie cirkels die banen voorstellen, doet onmiddellijk denken aan het nieuwe ontwerp van de achterwand in de ovenruimte.”

Galileo Multicooking Technology
“Een innovatie waarmee u tot drie kookmethodes kunt combineren (traditioneel, stoom en magnetron) en het beste uit elke kookmethode kunt halen. Met Galileo wordt koken slimmer, sneller en duurzamer. Dankzij de verschillende functies kan de gebruiker zichzelf uitdagen om nieuwe, originele en onverwachte recepten te ontdekken. Het biedt de perfecte combinatie van traditioneel, stoom en magnetron: 7 kookcombinaties in 1 (magnetron met stoom op 20%, 40% of 100% in combinatie met traditioneel koken) en oneindig veel mogelijkheden in de keuken dankzij de professionele algoritmes die tot 70% tijd besparen.”
 
 
◀ Terug Delen
 
KIM• Keuken & -Interieur Magazine | 2022 - juni | Pagina(s) 6
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties
Vertaal via Google