Blanco Unit concept voor efficiënte workflow
 
De waterzone in de keuken bestaat doorgaans uit drie systemen: een spoeltafel, een keukenkraan en een afvalsysteem. Blanco koos met haar Blanco Unit ervoor deze drie samen te brengen in één concept dat mooi op elkaar is afgestemd. Blanco hierover: “De waterzone is de drukste plek in de keuken. Daarom is het logisch om de afstand tussen de spoeltafel, de keukenkraan en het afvalsysteem zo kort mogelijk te houden om een goede workflow te bereiken. Als oplossing bieden we een buitengewoon efficiënt systeem: de Blanco Unit. Drinken, voorbereiden en schoonmaken zijn met dit concept aangenamer en handiger dan ooit tevoren.” Het uitgebreide Blanco assortiment zorgt ervoor dat een combinatie op maat mogelijk is. Zo zijn de spoeltafels in verschillende maten te verkrijgen en zijn er verschillende installatiemethoden. Bovendien is er keuze uit drie hoogwaardige materialen (Silgranit, keramiek en rvs). Bijkomend kan men kiezen voor mengkranen met of zonder uittrekbare sproeikop die men zelfs kan neerklappen als ze voor een venster staan. Ook de afvalsorteersystemen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
 
 
◀ Terug Delen
 
KIM• Keuken & -Interieur Magazine | 2022 - mei | Pagina(s) 44
Categorie: Spoelbakken
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties
Vertaal via Google