Het keukenvirus
 
Het woord ‘virus’ heeft het afgelopen jaar een bijzonder slechte betekenis gekregen. In de afgelopen jaren waren echter talloze mensen in onze branche blij dat ze met een bijzonder -positief- virus ‘behept’ waren: het keukenvirus. Zelf maakte ik 24 jaar geleden de overstap naar het vakblad voor de keukenbranche: Keuken & -Interieur Magazine; door onze lezers vriendelijk ‘KIM’ genoemd. In die 24 jaar ben ik behoorlijk geraakt door dat ‘keukenvirus’ en wilde ik alles weten wat er op gebied van keukens en keukenretail gebeurde.
Deze maand komt echter het moment dat ik vanwege mijn leeftijd een stapje terug mag doen. Ik hoef niet langer full time te werken. En dan is het zinvol om de functie van hoofdredacteur over te dragen aan een ervaren collega, die wél vijf dagen per week voor u bereikbaar is. Mijn collega Daniëlla Elshof is al geruime tijd werkzaam binnen ons bedrijf als hoofdredacteur voor de andere vakbladen voor de woonbranche. Zij is dé juiste persoon om mijn pen van het KIM-hoofdredacteurschap aan over te dragen.
Maar het keukenvirus blijft nog steeds binnen in mij kriebelen. Ik blijf ‘gewoon’ als redacteur bij KIM betrokken. Want natuurlijk wil ik volgend jaar meemaken, dat ik 25 jaar bij KIM werkzaam ben. En dat is ook nog eens het jaar, waarin het vakblad haar 40e verjaardag viert...
 
 
◀ Terug Delen
 
KIM• Keuken & -Interieur Magazine | 2021 - november | Pagina(s) 3
Gerelateerde bedrijven
Uw mening
U heeft al eerder aan de huidige stemming(en) deelgenomen.
 
Klik hieronder om de resultaten van de laatst gehouden stemmingen te bekijken