Keukenloods rapport over bedrijfskeukens
 
Maar liefst 22 procent van de Nederlanders vindt de keuken van het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn smerig. Dat blijkt uit onderzoek van Keukenloods.nl onder 1.000 werkende Nederlanders. “Een op vijf van de ondervraagden zegt de frustraties over de hygiëne van de kantoorkeuken wel eens te hebben geuit op collega’s.”
 
Dertigers blijken het meest kritisch over de hygiëne in de bedrijfskeuken, ruim een kwart van hen bestempelt deze als smerig. “Een prettige werkomgeving stopt niet alleen bij het schoonmaken en -houden van je werkplek”, zegt Jeroen Langenberg van Keukenloods. “Dit is echter wel een ‘team effort’ en vraagt de inzet van alle medewerkers binnen het bedrijf. Om frictie tussen collega’s te voorkomen en ervoor te zorgen dat niet alles op de schouders van één persoon valt, raad ik organisaties aan hier duidelijke afspraken over te maken.” Dat duidelijke afspraken gewenst zijn, blijkt uit het feit dat driekwart van de ondervraagden zich ergert aan collega’s die smerige kopjes en borden op het aanrecht laten staan. Jeroen Langenberg: “Ik verwacht dat we in de toekomst steeds meer volledig uitgeruste bedrijfskeukens gaan plaatsen bij bedrijven.”
 
 
◀ Terug Delen
 
KWM• Karwei Management | 2020 - februari |
Categorie: Keukenontwerpers
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties
Uw mening
U heeft al eerder aan de huidige stemming(en) deelgenomen.
 
Klik hieronder om de resultaten van de laatst gehouden stemmingen te bekijken