Keukens 3.0 op de Eurocucina
 
Indrukwekkende keukenopstellingen vulden de stands van talrijke keukenproducenten in de beurshallen van de Eurocucina. Van Doca tot Cesar en van Maistri tot Valcucine. De eerste vraag die bij de bezoekers op komt is: ‘Mag de keuken nog een keuken zijn?’ De verklaring die producenten geven aan de gepresenteerde concepten zijn echter verhelderend. “Nog nooit was er minder keuken te zien - en tegelijkertijd ook nog nooit méér keuken”, zo omschrijft het merk Leicht het bijvoorbeeld. De keuken laat een evolutie zien tot ‘keuken 3.0’. Van een open keuken komt het nu toch tot een volledige integratie van de keuken in het woon-bereik. Met behulp van een omvangrijk portfolio aan materialen, tinten en oppervlakken. Meer informatie over keukens en keukenapparatuur in de komende edities van vakblad KIM.
 
 
◀ Terug Delen
 
Categorie: Keukenontwerpers
 
Gerelateerde bedrijven
Relevante publicaties