Keukentrends (1) Wat zoeken keukenkopers? Ieder jaar vraag Qudata bv, Markt- & Trendanalyses, ruim 1.000 keukenkopers naar hun customer journey. Het meest recente consumentenonderzoek is uitgevoerd in oktober en onderstaande analyse is gebaseerd op de uitkomsten hiervan. In deze aflevering aandacht voor enerzijds de trends die men ziet en anderzijds de eisen die kopers stellen aan de keuken die zij zochten. Lees verder ... |
10 Vragen aan… Jeroen Geerling van MHK Hoe goed kunt u uw branchecollega’s? Op deze pagina stelt iedere editie een (on)bekend gezicht uit de wereld van de keukens zich nader aan ons voor. Een persoonlijk inkijkje, dit keer door: Jeroen Geerling (51), algemeen directeur MHK Nederland. Lees verder ... |
Leon Mennen is 40 jaar actief in de branche
“We zijn ondertussen een echte interieurspecialist” KIM• blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Natuurlijk zijn we niet de enige met zoveel jaren ervaring in de branche. Daarom brengen we in ons jubileumjaar voor elke editie een bezoek aan een mede-jubilaris, om met hem of haar een blik terug in de tijd te werpen. In deze aflevering: Leon Mennen van Mereno en Mennen Keukens + Interieurs, die dit jaar net als KIM• 40 jaar actief is in de keukenbranche. Lees verder ... |
De nieuwe uitstraling van Grando Keukens | Badkamers
“De klantbenadering blijft hetzelfde” Grando Keukens en Badkamers heeft zijn winkels in een fris, nieuw jasje gestoken. Eén van de eerste winkels in de geheel nieuwe eigentijdse uitstraling is die van ondernemer Paul Lucas in Lelystad. KIM• ging op locatie in gesprek met directeur Jean Paul Hagen en Eduard van Looij, marketing manager bij Grando, over de vernieuwde positionering van de franchise formule. “Onze ondernemers staan dichtbij de klant, daarin is de formule niet veranderd. Het enige dat anders is, is de uitstraling. Die sluit nu nog beter aan bij waar we voor staan en bij de marktpositie van Grando.” Lees verder ... |
Kostenstijging Op de website van Qumedia vragen we maandelijks naar uw mening over een op dat moment actueel onderwerp. Nou speelt er momenteel natuurlijk van alles. Toenemende inflatie, de oorlog in Oekraïne, het ... Lees verder ... |
Colour Xperience by Dekker Zevenhuizen Een trend die tijdens Küchenmeile duidelijk naar voren kwam, zijn de werkbladen van marmer en/of met andere grove patronen. Het staat prachtig in de keuken, maar een keuze maken voor een werkblad op ... Lees verder ... |
Keuken-ondernemer Monique Portegijs:
“Met name de klant is veranderd” KIM blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Natuurlijk zijn we niet de enige met zoveel jaren ervaring in de branche. Daarom brengen we in ons jubileumjaar voor elke editie een bezoek aan een mede-jubilaris, om met hem of haar een blik terug in de tijd te werpen. In deze aflevering: Monique Portegijs van Portegijs Keukens, de keukenwinkel in Westerland, die in mei van dit jaar haar 40-jarig jubileum vierde. In 1982 waren het de ouders van Monique, Ab en Nel Portegijs, die met de keukenwinkel begonnen. Lees verder ... |
10 Vragen aan… Hoe goed kunt u uw branchecollega’s? Op deze pagina stelt iedere editie een (on)bekend gezicht uit de wereld van de keukens zich nader aan ons voor. Een persoonlijk inkijkje, dit keer door: Claudia van der Ham (53) van Probewa Keukengroep. Lees verder ... |
Column Olga Faalkosten en ontevreden klanten “Nou Olga, we hebben eindelijk onze nieuwe keuken hoor, kom je even kijken,” vraagt onze overbuurvrouw. Ik zie een keuken die nog niet helemaal af is: de oven is er nog niet, er ontbreken een pass... Lees verder ... |