Rockbuilt
Behalve voor Qumedia verzorgt Rockbuilt Media Services de advertentieverkoop voor derden. Ondermeer voor andere uitgeverijen, maar ook voor fabrikanten en detaillisten. Daarbij moet u denken aan de advertentieverkoop van sponsored magazines en andere relatiemagazines voor het bedrijfsleven. Maar ook beurscatalogi en overige event-uitgaven behoren tot de mogelijkheid.

Exploitatie eigen magazine
Sponsored magazines zijn kostentechnisch erg interessant omdat uw klanten via advertenties meebetalen aan de exploitatie ervan. Datzelfde geldt voor jubileumuitgaven met felicitaties van leveranciers. Om een maximaal resultaat te behalen is het belangrijk dat u een specialist inschakelt. Rockbuilt neemt u graag de complete advertentieverkoop uit handen. Daarbij benaderen we niet alleen uw klanten en relaties, maar ook onze eigen contacten in de wonenbranche. Voor de redactionele inhoud en vormgeving maken we gebruik van ons zusterbedrijf Feruzzi.

Event uitgave

U kunt Rockbuilt ook inschakelen voor de advertentieverkoop van beursuitgaven. Zoals beurscatalogi en -magazines. Maar ook real time-uitgaven rondom events worden steeds belangrijker. Bijvoorbeeld een magazine waarbij u uitgebreid vooruitkijkt of terugblikt op een evenement.