Via deze pagina kunt u zoeken in ons gehele redactionele archief (meer dan 20.000 artikelen!).

Onlangs heeft de redactie alle artikelen in haar archief opnieuw geindexeerd. U kunt nu hieronder kiezen tussen een trefwoord zoekopdracht (in het linkervakje), via onze classificatie (kies een zoekterm in het rechtervakje) of beide.

Er bestaat vooralsnog de mogelijkheid, dat u werkaantekeningen of anderszins incomplete records aantreft. Geleidelijk zullen deze imperfecties uit het archief verdwijnen. De teksten in onze gedrukte uitgaven gelden als 'officile publicatie'.

Standaard zoeken
Klik op uitgebreid zoeken om een specifieke zoek opdracht uit te voeren.
 
Uitgebreid zoeken
 
Zoeken op trefwoord(en)
 

 
 
Merito Ice Cube
Bij een feestelijk ‘champagnemoment’ doet de presentatie van een mooie fles, in ijs gekoeld, vaak net even iets extra. Hiervoor heeft Merito iets nieuws: de Merito Ice Cube. Deze wordt naadloos ge...
Lees verder ...
 
Indelingsvrijheid
Het Pitt-cooking concept bestaat uit losse gaspitten waarvan de branders geïntegreerd zijn in het werkblad. Dit geeft de vrijheid om de pitten naar eigen wens in te delen en biedt meer ruimte voor de...
Lees verder ...
 
Het werkblad moet tegen een stootje kunnen
Een fraaie en functionele werkplek
Het werkblad, met daarbij de spoelbak en de keukenkraan, is binnen de woning een van de meest intensief gebruikte werkplekken. Het moet dus tegen een stootje kunnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden en materialen voor een fraai en functioneel werkblad.
Lees verder ...
 
Keukenkraan wordt intensief gebruikt
Het echte werk-blad met spoelcentrum
Het aanrecht is een echt keuken-werkblad, waaraan men intensief bezig is met scherpe voorwerpen en zure stoffen die krassen en vlekken kunnen achterlaten. De aanschaf hiervan moet men dan ook niet achteloos doen. Het werkblad moet er mooi uitzien, maar ook na enkele jaren nog toonbaar zijn.
Lees verder ...
 
Aanrecht & spoelbak
Dé werkplek in de keuken
Zonder er bij stil te staan is het aanrechtblad het object in de keuken dat het meest gebruikt wordt. Belangrijk dus dat u goed nadenkt over wat voor een blad u aanschaft. Niet zelden wordt de fout gemaakt dat mensen pas in een laat(ste) stadium het aanrechtblad toevoegen aan het keukenarsenaal.
Lees verder ...
 
Aanrecht & spoelbak
Intensieve werkplek in de keuken
Het aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Het aanbod is erg groot. Niet alleen is er een grote keus uit materialen, maar ook aan dessins, kleuren en afwerkingen.
Lees verder ...
 
Aanrecht & spoelbak
Grote diversiteit in materialen
Het aanrechtblad in de keuken wordt intensief gebruikt. Er is door fabrikanten veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de bladen. Daarnaast bestaat er een uitgebreid scala aan kleuren, oppervlakte structuren en randafwerkingen.
Lees verder ...
 
Aanrecht & spoelbak
Het centrum van de keuken
Veel mensen maken de fout het aanrechtblad in een laat stadium toe te voegen aan het totale keukenarsenaal. En dat terwijl het aanrechtblad in combinatie met de spoelbak het centrum vormt van de keuken.
Lees verder ...
 
Silestone
Bij de aanschaf van een keuken komt veel kijken. Kasten, laden, grepen, apparatuur en natuurlijk het werkblad. Wist u dat het werkblad het meest gebruikte onderdeel van de keuken is? Een goede keuze i...
Lees verder ...
 
| 1 |
 
Gevonden in onze andere uitgaven 
 
Geen artikelen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.